Noticias y Actualidad

Noticias y Actualidad

Home Noticias y Actualidad

 • La novena edició de la cursa solidària Correm Junts, que tindrà lloc el pròxim diumenge 24 d’octubre, torna a comptar amb el suport de CreuBlanca.

CreuBlanca i la Fundació Aspasim cooperen un any més per a promoure els beneficis emocionals i físics d'esport per a les persones amb discapacitat intel·lectual greu.

La cursa ‘Correm Junts’ és un esdeveniment esportiu solidari que consisteix a córrer una milla, l’equivalent a 1.609 metres. ...Ver noticia


 • Els organismes públics tornen a apostar per CreuBlanca en la realització de certificats mèdics reglats.

 • El centre Diagnosis Médica ofereix diferents proves mèdiques orientades a la revisió mèdica de personal ferroviari.

El Ministeri de Foment ha homologat a CreuBlanca per a la realització de revisions mèdiques als treballadors del sector ferroviari. Això posiciona al grup sanitari com a referent en certificats mèdics a ...Ver noticia


 • Actualment, ja és possible reparar i regenerar segons quins òrgans i teixits amb elements extrets del nostre propi cos, com ara les cèl·lules mare o el plasma.

Les teràpies regeneratives es consideren un dels grans avanços mèdics per a tractar lesions que no milloren malgrat realitzar sessions de rehabilitació, com per exemple la tenidinitis i l'artrosi, entre altres problemes de l'aparell locomotor.


ElVer noticia


 • Segons la Societat Espanyola de Neurologia, cada any es diagnostiquen a Espanya 400.000 nous casos, i la xifra d'afectats per aquest tipus de demència ascendeix als 800.000.

El Dr. José María González de Echávarri, neuròleg de CreuBlanca, ens explica quines mesures es duen a terme des de la

Ver noticia


El tabac mata a la meitat dels seus consumidors

Dimecres, 11 Agost, 2021 Comentarios

 • Fumar tabac és la principal causa de càncer de pulmó, malaltia per la qual moren cada minut 3 persones al món.

El consum de tabac també està darrere de 8 de cada 10 casos de càncer de laringe i de 5 de cada 10 casos de càncer de bufeta, entre d'altres 18 tipus de tumors.


Un fumador mitjà exposa anualment els seus bronquis a una radiació equivalent a 300 radiografies de pit, segons la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia ...Ver noticia


 • La creixent demanda d'estudis de ressonància magnètica de cor ha portat a CreuBlanca a incorporar la nova Magnetom SOLA per al diagnòstic de patologies cardiològiques.

Aquest és el primer sistema de ressonància magnètica de 1.5T planificat amb BioMatrix. Però, què és la tecnologia BioMatrix? Els pacients tenen característiques úniques i individuals biovariables, és a dir, amb diferents fisiologies i anatomies, que causen variacions ...Ver noticia


 • El pacient en hipnosi no està adormit, no està inconscient ni és passiu, a l'inrevés, és activament col•laborador i presenta una atenció molt focalitzada.

Després de 10 anys i més de 90 pacients tractar, el Dr. Alexandre Gironell, neuròleg especialista en Hipnosis Clínica, ha aconseguit ajudar a desenvolupar amb èxit, conjuntament amb el seu equip ...Ver noticia

L'experiència d'usuari ha passat a ser primordial en els centres mèdics, en la qual destaca l'ajuda als pacients més claustrofòbics.

CreuBlanca torna a innovar. Aquesta vegada incorporant als seus equips de ressonància magnètica un artefacte que canviarà el rumb de l'experiència d'usuari i el futur del Diagnòstic per la Imatge. Ja venien sorprenent-nos amb la implementació de la intel•ligència artificial per a l'adquisició d'imatges i ho han tornat a fer.

Fins ...Ver noticia


El Dr. Franco, nomenat nou director mèdic de CreuBlanca, desgrana en aquesta entrevista com afronta aquesta nova etapa professional i quins objectius es planteja des d'aquesta responsabilitat a curt, mitjà i llarg termini.


Metge internista amb més de 37 anys d'experiència, aprofundeix sobre els canvis que s'han introduït a CreuBlanca en els últims anys i els reptes als quals ha de fer front per seguir posicionant-se com un centre de referència.
Ver noticia


Viure amb una disfunció cardíaca suposa un repte per a moltes persones. Amb l'objectiu d'oferir-los una millor qualitat de vida, els cardiòlegs aposten per l'implant de noves tecnologies que permeten restaurar el batec natural de el cor.


El Dr. Ermengol Vallès, cardiòleg especialista en ablació d'arítmies, ens dóna a conèixer els principals dispositius cardíacs que ...Ver noticia

El hábito de fumar ya no está tan de moda

Diumenge, 30 Maig, 2021 Comentarios

No obstant això, encara queda molt camí per recórrer.


 • Romandre una hora en una habitació amb aire contaminat per fum de tabac equival a fumar-se tres cigarrets.

 • El fum que inhalen els fumadors passius és més tòxic que el que aspiren els propis fumadors.

El ** Dia Mundial Sense Tabac **, que se celebra cada 31 de maig, pretén conscienciar la societat sobre les nocives i letals ...Ver noticia


 • El Cardio-TC és la tècnica de diagnòstic més precisa per a detectar i tractar a temps l'aterosclerosi coronària, una de les principals causes de l'atac cardíac.

 • El Dr. Xavier Alomar, Director del Departament de Diagnòstic per la Imatge de CreuBlanca, analitza els avantatges d'aquesta prova enfront d'altres mètodes de cribratge de ...


Ver noticia


 • Les dones d'entre 30 i 50 anys són el grup que ha registrat un major risc de patir arrítmies cardíaques a causa de l'ansietat pandèmica.

L'impacte de la Covid-19 en la salut cardiovascular s'ha convertit en objecte d'estudi a nivell mundial. La cardiologia és una de les especialitats mèdiques que ha registrat un major volum de visites, tant per a revisar les seqüeles per la infecció per coronavirus com per a alleujar els efectes de la pandèmia en ...Ver noticia

Amb motiu del Dia Mundial de l'Esport, que té lloc aquest dimarts 6 d'abril, el doctor Raúl Plaza, traumatòleg esportiu de CreuBlanca, realitza un diagnòstic sobre l'impacte de la pràctica esportiva en la societat i de les persones que visiten la seva consulta arran de la pandèmia. La Medicina de l'Esport continua sent la gran desconeguda per a un ampli segment de la població, que desconeix els principals mètodes de prevenció, escalfament i dosatge. A mesura que la societat evo

Ver noticia

Centros y horarios de pruebas Covid-19

Dimarts, 30 Març, 2021 Comentarios
Test rápido de antígenos Covid19 PRECIO: 40€. NO ES NECESARIA CITA PREVIA . Atenderemos por orden de llegada. Se puede hacer el informe en español o inglés. Podemos incluir la hora en que se toma la muestra en el informe. Resultados en 20 minutos. Podrá descargarse el informe de resultados de forma online. Clínica Creu Blanca Calle J.V. Foix 63-71, 08034 Barcelona. De Lunes a Domingo de 8h a 20h. De Lunes a Domingo de 20h a 8h. Suplemento noche +60€. Diagnosis Médica Calle Córce

Ver noticia

Nou estudi científic sobre la síndrome aerotòxic

Dilluns, 22 Març, 2021 Comentarios

El Dr. Jordi Roig, pneumòleg de Clínica CreuBlanca Barcelona, conjuntament amb els doctors Christian Domingo, Jonathan Burdon y Susan Michaelis, han estudiat i publicat a la revista LUNG, un estudi científic sobre el síndrome aerotòxic.

La base de l'estudi s'ha centrat en malalties pulmonars induïdes per irritants inhalats.

Resum de ...

Ver noticia


Després d'un any de la irrupció de la COVID-19 a l'escena mundial, l'Organització Mundial de la Salut commemora aquest dijous 4 de març el Dia Mundial contra l'Obesitat per a conscienciar sobre el que s'ha catalogat com l'epidèmia del segle XXI. Segons l'OMS, la xifra d'afectats per sobrepès supera els 1.900 milions de persones a tot el món, de les quals 650 milions són obeses. Dit d'una altra forma, el 39% de la població adulta té sobrepès i el 13% pateix obesitat, una malaltia

Ver noticia


 • Els majors de 60 anys, especialment homes, són el grup de pacients més afectats per aquesta patologia del ronyó, amb una incidència del 23%, segons la Societat Espanyola de Nefrologia.

Amb el transcurs dels anys, els ronyons perden la capacitat de filtrar adequadament els residus de la sang i eliminar l'excés d'aigua a través de l'orina, donant lloc al que es coneix com a insuficiència o malaltia renal crònica.


El 25% dels afectats per ...Ver noticia

La Clínica recupera l'entrada pel número 17 del Passeig Reina Elisenda de Montcada, a través de la qual es permet l'accés de vianants i vehicles.

CreuBlanca continua immersa en la renovació i ampliació de la seva clínica, situada en el districte barceloní de Sarrià. Després de l'inici de les obres a l'abril de 2019, el grup mèdic conclou la primera fase dels treballs de remodelació. En concret, es reobre al públic l'accés a la clínica a través del Passeig Reina ...Ver noticia


 • Les aranyes vasculars i les varius, a més de ser estèticament desagradables, es consideren un problema de salut.

Amb una incidència lleugerament més elevada en dones que en homes, aquestes afeccions venoses són el primer signe d'una insuficiència venosa i es creen per la pròpia hipertensió d'aquestes venes.


El doctor Pere Altés i la doctora Begoña Soto, tots dos especialistes enVer noticia